Tom Cambré

Mijn naam is Tom Cambré, 40 jaar oud en geboren en getogen in Arendonk.

Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde Nadja. We zijn dit jaar 10 jaar getrouwd. Samen hebben wij 2 kinderen. Een 12 jarige dochter Julie die houdt van dansen en een 8 jarige sportieve zoon Niels.

Ik ben werkzaam als Digital print manager. Een job die ik ondertussen al 20 jaar uitoefen en waarin in blijf streven naar perfectie en een fijn contact met mijn collega’s en klanten.

Mijn grootste hobby is tennis, niet alleen de sport op zich vind ik leuk en ontspannend, ook de vriendschappen die daar ontstaan zijn, zijn voor ons zeer belangrijk.

Binnen N-VA Arendonk hoop ik enerzijds de kaart van veiligheid en anderzijds die van digitalisering te trekken. Ik wil niet alleen het beste voor mijn eigen kinderen en familie, maar voor iedereen in het algemeen. Het is belangrijk dat jongeren kunnen groot worden in een fijne gemeente en dat elke inwoner zich veilig en geborgen kan voelen. Ik ben mij bewust van het feit dat er mensen met een gevoel van onveiligheid zitten. Of dit wel of niet terecht is laat ik graag in het midden, maar ik wil luisteren, in dialoog gaan en mijn best doen om te zoeken naar oplossingen.

Op gebied van digitalisering zijn er nog grote stappen te nemen. Door technologie te omarmen en een duidelijke digititale strategie uit te werken denk ik dat er op gebied van efficiënte en besparingen nog heel wat te winnen valt. De mogelijkheden zijn quasi eindeloos. De bedoeling is om ons leven te vereenvoudigen en het toegankelijk te houden/maken voor élke inwoner van Arendonk.

Ik luister graag naar anderen, tracht de kerk in het midden te houden, zonder het einddoel uit het oog te verliezen. Ik heb een duidelijke mening, maar ben steeds bereid om deze bij te stellen na sterke tegenargumenten en hou wel van vurige discussies. Liefst tussen pot en pint, ongedwongen en onder mensen die ik graag heb.

Ik zet pas nu binnen de politiek mijn eerste actieve stappen, maar ik voel me welkom en gedragen door N-VA Arendonk en geloof sterk in datgene waar we voor staan. Ik hoop mee verschil te kunnen maken in ons mooie Arendonk en vorm te kunnen geven aan de vele ideeën die er liggen.