Mariska Vogels


Ik ben geboren en getogen in het Nederlandse Deurne. Na mijn opleiding Pedagogiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben ik voor de liefde verhuisd naar het mooie België. Ik woon nu 16 jaar in België, waarvan 10 jaar in Arendonk. Ik ben getrouwd met Frederik Van de Velde en samen hebben we 3 kinderen, tweelingmeisjes Amalia & Emelie van 11 jaar en onze zoon Arne is 9. Gezin staat bij mij op de eerste plaats, ik streef enorm naar een goed evenwicht tussen gezin, werken en vrije tijd. 

Mijn zusje heeft op haar 18e NAH (niet-aangeboren hersenletsel) gekregen na een auto-ongeval. Een gezonde onafhankelijke meid die plots 24-uurs zorg nodig heeft, dat heeft een enorme impact op een gezin/familie. Veiligheid in het verkeer en algemene veiligheid voor kinderen/jongeren en jong volwassenen zijn erg belangrijk voor mij.

Samen met mijn man heb ik een zelfstandige onderneming uitgebouwd. Wij werken en coachen mensen in gezondheid en algemeen welzijn. Vanuit deze jarenlange ervaring weten we dat preventie cruciaal is. Werken met mensen geeft mij voldoening, daarom wil ik mij graag inzetten in het welzijn van de bevolking van Arendonk. Mijn vrije tijd verdeel ik tussen mijn gezin, familie en vrienden. Ik maak graag tijd vrij om te sporten en te lezen en ik ga heel graag op reis.

Van nature ben ik heel spontaan, positief en een echte teamplayer, dus ik sla graag de handen in elkaar met de sterke ploeg van N-VA Arendonk!