Marina Gys

Voorzitter Bijzonder Comité Sociale Dienst

Gemeenteraadslid sinds 2012
Voorzitter N-VA Arendonk 2016-2019

54 jaar en gehuwd met Wim Branders en reeds 54 jaar wonend in Arendonk.
Bijzonder trots op mijn kinderen Dennis en Elise, heb ze altijd meegegeven 'Wie hard werkt , krijgt wat men verdiend ...' Trotse oma van Alyss en Estelle, die ik supergraag verwen en die een speciaal plaatsje hebben in mijn hart.

Reeds 24 jaar ben ik werkzaam bij Hamalsignature als demand-productieplanner en zorg ik er mede voor dat de klanten met de nodige service worden geleverd en de productieflow vlot en efficiënt verloopt.
Mijn enthousiasme en engagement op professioneel vlak zet zich dan ook verder op politiek vlak.

Sinds 2012 ben ik dankzij jullie steun gemeenteraadslid geworden en heb ik mij dan ook ten volle gegeven voor de partij. Eerst als ondervoorzitter later als voorzitter. Met gans de groep hebben wij van Arendonk een mooiere gemeente gemaakt, een gemeente waar iets te beleven is en waar de inwoners centraal staan.

Dat ik een hart heb voor Arendonk is bij ieder geweten. 
In mijn vrije tijd ben ik actief bij TC De Lusthoven en heb ik graag mensen om me heen, vrienden, familie... zo geniet ik van de gezelligheid, het samenzijn en de simpele dingen van het leven.

Ik kijk er enorm naar uit verder te mogen meewerken aan een bruisende en veilige gemeente, waar het goed is om te wonen en waar iedere Arendonkenaar zich goed voelt!