Marijke Segers

Bestuurslid

Ik ben 58 jaar en gehuwd met Patrik Koppen.  Wij hebben samen 2 prachtige dochters en daarbij behorende geweldige schoonzonen. Ook onze 4 kleinkinderen brengen vreugde in ons leven.

Mijn hobby is om samen met mijn echtgenoot de caravan aan te pikken en te genieten van  een weekendje kamperen en een fietstochtje te maken. Ook van samen met ons hele gezin een uitstap doen kan ik erg genieten.

Na 20 jaar als bediende bij Nordex deuren te hebben gewerkt en daarna nog enkele jaren als winkelbediende bij de fruitboer ben ik mij gaan herscholen als logistiek assistent.  Na mijn stage in, wat nu WZG Arendonk heet, ben ik daar kunnen starten als werknemer. Het is daar dat ik de job van mijn leven vond.

En alhoewel de functie van logistiek assistent verdween en vervangen werd door zorgondersteuning voel ik mij nog steeds verbonden met onze bewoners in huis en zijn we een luisterend oor voor hen. We zorgen er ook voor dat hun kamer er netjes en fris bijligt.

Ik heb niet lang moeten nadenken als mij gevraagd werd om mee op de lijst te staan van de partij waar ik al verscheidene jaren lid van ben en waarin ik heel sterk geloof. Ik ben dan ook blij dat ik mijn steentje kan bijdragen aan deze partij die heel veel waarde hecht aan ouderenzorg in onze gemeente, ook naar de toekomst toe.