Kenny Viskens

3de schepen

Privé

35 jaar jong, 11 jaar gehuwd met Wendy Van der Seelen en samen hebben wij een 12-jarige dochter Kiara.

Opleidingen & werkzaamheden

Ik ben afgestudeerd in 2002 als Scheikundige op het K.T.A. in Turnhout en na enkele jaren werkervaring opgedaan te hebben als laborant, koos ik ervoor om in 2007 naast een gezin en voltijdse baan ook een avondopleiding bedrijfsmanagement te volgen. 3 jaar later met telkens 3 à 4 avonden in week les, had ik men nieuw diploma beet. Hierdoor groeide ik door naar een commerciële functie binnen het bedrijf waar ik werkzaam was, maar wat toen al zeker was, is dat een carrièreswitch niet lang zou uitblijven. In 2012 startte ik als vertegenwoordiger en leerde de theorie in de praktijk om te zetten. Sinds 2 jaar ben ik nu zaakvoeder van KWK Consulting en begeleid ik klanten in hun aan- en verkoopprocessen. Momenteel voer ik een langlopend contract uit voor een Nederlands/Canadese klant en mijn opdracht bestaat eruit om een distributie- en verkoopnetwerk op te zetten in Oost-Europa.

Politiek

Sinds 2010 ben ik actief betrokken bij N-VA Arendonk en heb ik mee mogen werken aan het Arendonks verhaal dat ons – dankzij jullie stem en steun – in 2012 de grootste partij van Arendonk maakte.

Tijdens de afgelopen 6 jaar heb ik de eer gehad om als OCMW-voorzitter/Schepen sociale zaken het beleid mee te bepalen en ook daadwerkelijk uit te voeren. Met enige fierheid kijk ik terug op de vele, mooie realisaties van de afgelopen 6 jaar, maar ook vol goede moed naar de volgende 6 jaar.

Samen met onze ploeg en uitdagend beleidsplan, zijn wij er klaar voor om de komende 6 jaar degelijk werk te leveren!

Vrije tijd

Omwille van mijn professionele bezigheden (privé & politiek) heb ik tijdens de week zeer weinig tijd voor vrouw en dochter. Vandaar dat je ons in het weekend vaak samen zult vinden bij familie of tijdens een gezellig etentje ergens in de Kempen.

Samen met aantal vrienden, probeer ik wekelijks een uurtje of 2 tegen een tennisbal te slaan en deel te nemen aan enkele tornooien tijdens het jaar, al laat mijn agenda dit niet altijd toe. Toch probeer ik hier wel tijd voor vrij te maken, want naast het sportieve gedeelte is ook het steeds een gezellig samenzijn onder vrienden met een gepast drankje.

Sedert vorig jaar heb ik ook de golfmicrobe te pakken gekregen. Tijdens mijn privé job krijg ik de kans om verschillende keren per jaar te golfen in binnen- en buitenland. Omdat ik niet telkens gewoon wilde meelopen, heb ik mijn golfvaardigheidsbewijs gehaald en vind je me nu bijna elke zondag ochtend rond een uur of 7 al op de driving range om mijn slagen te oefenen.