Hendrik Sels

Voorzitter N-VA Arendonk 2013-2016.

Lid Werkgroep Eco-realisme N-VA Arendonk.

Als nieuwe inwoner van Arendonk, inmiddels toch al meer dan 12 jaar, besef ik dat het hier goed vertoeven is. Men mag als Arendonker terecht fier zijn op zijn gemeente: een groene gemeente, uitgebreide sportieve mogelijkheden met meerdere unieke sporten, de nodige sociale en culturele mogelijkheden, enz.

Graag wil ik meewerken aan de verdere uitbouw van de mogelijkheden die Arendonk biedt. In deze heeft onze rugbyploeg (club) een speciale plaats in mijn hart. Ook zou ik de open ruimte die we hebben willen behouden met aandacht voor de familiale landbouw en met de nodige aandacht voor de inplanting van grotere structuren zoals groene energievoorzieningen. Tevens ben ik nogal gevoelig voor het dierenwelzijn.

Met de Vlaamse zaak in gedachte ben ik destijds lid geworden van de N-VA. Voor alle duidelijkheid geen taalprobleem, maar een kwestie van wederzijds respect. Met dit respect voor iedereen, met mijn levenservaring en met mijn commerciële werkervaring wil ik mij actief inzetten voor Arendonk: Voor een veilig thuis in een welvarende gemeente.

Dankzij de N-VA zijn er de laatste 6 jaar al aardig wat punten aangepakt. Met uw hulp kunnen we hieraan verder werken.