Christel Claessen

OCMW-raadslid

Ik ben geboren in ‘The summer of ‘69’ in Turnhout.

Na een zalige kindertijd heb ik tot mijn 23ste in Zevendonk gewoond; na onze trouw hebben wij ons gevestigd in Oud-Turnhout waar we 4 toffe jaren hebben gewoond.

In 1996 hebben wij ons huis in Arendonk gekocht en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Van in het begin had ik direct een hart voor Arendonk; het charmante dialect, de mentaliteit en de mensen. Ik hou echt van onze gemeente; ik voel me hier echt thuis.

Ik ben getrouwd met Nick; een lieve, geduldige man en een fantastische vader voor onze twee zonen Dries (23) en Rik (20)

Als thuisverpleegkundige werk ik reeds 28 jaar bij het Wit-Gele Kruis en toer ik dagelijks bij wijze van spreken rond de kerkentoren van Arendonk.

Ik ben bij het Wit-Gele Kruis gestart op 1 juli ’90… direct na mijn afstuderen, verlof was niet nodig, zo enthousiast was ik om in het echte leven te stappen.

Het is nog steeds een superfijn beroep met de meeste waardering en voldoening van mijn patiënten; elke dag opnieuw!

Ik hou ervan om te zorgen voor mijn patiënten; voor hun welzijn, comfort en contentement.

Met het nodige positivisme hoop ik dagelijks hen te kunnen helpen en ondersteunen.

De voorbije 6 jaren was ik reeds OCMW-raadslid. Mijn interesses in onze toekomst en ons ouderenbeleid leunt mooi aan bij mijn job en kennis.

Met veel passie en doorzetting heb ik me de voorbije 6 jaren ook ingezet om wat extra leven en cultuur in onze gemeente te brengen met het mede-organiseren van  onze ‘Brunch met de burgemeester’, ‘Pret oep de Met’, en ‘Rockabilly-Café’. De contacten leggen met de artiesten; groepen zoeken over het hele land…helemaal mijn ding!

Zo Arendonk op de kaart zetten vind ik super!