Participatietraject heraanleg Wezenstraat-Begijnhof-Wampenberg

Op 1 september 2020, over deze onderwerpen: Info gemeente Arendonk
Parking De Wissel renderbeeld

In de aanloop naar de geplande rioleringswerken die vanaf 2022 plaatsvinden in het centrum van Arendonk, blikken we al vooruit naar de herinrichting van de straten Wezenstraat, Begijnhof en Wampenberg.

In het najaar van 2019 organiseerde de gemeente een eerste participatiemoment. Er werden verschillende ideeën, bezorgdheden en opportuniteiten verzameld voor veiligere en groenere straten. Intussen zijn de voorontwerpen klaar.

We horen graag jouw mening

Het was de bedoeling om de huidige ontwerpen toe te lichten tijdens een tweede participatiemoment. Vanwege de opnieuw verscherpte coronamaatregelen, besliste de gemeente om geen tweede fysieke bijeenkomst te organiseren.

Toch willen we een nieuwe consultatieronde niet langer uitstellen. We vernemen graag wat je van de ontwerpen vindt. Neem zeker een kijkje en laat jouw mening achter via http://arendonk.be/wampenberg-begijnhof-wezenstraat 

Je kan je opmerkingen en vragen indienen t.e.m. 30 september 2020. In een volgende fase worden de ontwerpen definitief en in detail uitgewerkt.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is