Gunter Spapen legt eed af als gemeenteraadslid

Op 26 juni 2018, over deze onderwerpen: Gemeenteraad
Eedaflegging Gunter Spapen

Tijdens de gemeenteraad van maandag 25 juni 2018 legde Gunter Spapen de eed af als nieuw gemeenteraadslid voor de fractie van N-VA Arendonk, waar hij de plaats inneemt van Davy Cools. Gunter is 51 jaar en werkzaam bij Farmaceutica Famar Health Care Services te Bladel.

Vereerd om gemeenteraadslid te mogen zijn

“Het is een eer om voor de N-VA in de gemeenteraad te mogen zetelen. Al verschillende jaren ben ik bestuurslid en de laatste jaren maak ik ook deel uit van het dagelijks bestuur van onze afdeling,” vertelt Gunter. “Op deze manier heb ik mijn interesse in lokale en nationale politiek kunnen omzetten in de praktijk. En via mijn taak binnen de lokale afdeling heb ik geleerd om samen met een heel gedreven team aan lokale politiek te doen,” gaat Gunter verder.

Plaats 8 op de verkiezingslijst van 14/okt

Gunter is al vele jaren actief bestuurslid van de lokale afdeling en een gekend gezicht in de gemeente. Je kan voor of tegen hem zijn, het staat vast dat hij niemand onberoerd laat. In oktober zal Gunter mee de lijst kleuren van N-VA Arendonk. Vanop plaats 8 zal hij het verhaal mee uitdragen naar alle Arendonkenaren.

“Ik ben een overtuigd Vlaams-nationalist en N-VA’er van het eerste uur. Ik wil de komende maanden ervaren wat het is om gemeenteraadslid te zijn. Vanuit deze rol wil ik me nog harder inzetten voor de Arendonkenaren. Met een luisterend oor, maar zonder scrupules om mijn stem te laten gelden,” verklaart Gunter. “Ik wil actief meewerken aan een veiliger Arendonk, waar de Arendonkenaar met een gerust hart over onze straten kan lopen. Ik wil een Arendonk waar de mensen geborgenheid vinden, waar iedereen zich thuis voelt.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is