N-VA Arendonk stelt mannelijke kandidaten voor !

Op 5 september 2012

12 sterke mannen sieren de lijst van N-VA Arendonk. De lijst wordt aangevoerd door Kristof Hendrickx. “Voor mij staat politiek synoniem voor verantwoordelijkheid opnemen, je engageren voor anderen, in dienst staan van anderen,” vertelt Kristof. “Ik ben lijsttrekker en kandidaat burgemeester voor alle Arendonkenaren, zonder onderscheid. Ik wil hiermee een duidelijk signaal geven aan alle kiezers dat ik klaar sta om met de steun van een enthousiaste ploeg verandering te brengen in het Arendonkse bestuur.

Op de derde plaatst staat Koen Geukens, huidig gemeenteraadslid. “Al 6 jaar lang ijver ik in de gemeenteraad naar meer veiligheid in en rond onze wegen. Arendonk moet veiliger en fiestvriendelijker,” zegt Koen. “Bovendien moeten we de overlast ten gevolge van het asielcentrum terugdringen. Het is tijd voor een grondige ommekeer, voor verjonging en frisse ideeën.”

Andere opvallende namen zijn op plaats 12 Hendrik Sels, neef van Jan Sels die lijsttrekker is voor de N-VA in Oud-Turnhout, op plaats 13 Philip Knaeps, huisarts uit de Maaskens en op plaats 22 Hugo Claessen, voormalig directeur van het OCMW-Arendonk.

Onze mannelijke kandidaten zijn:

PLAATS

NAAM

LEEFTIJD

BEROEP

01

KRISTOF HENDRICKX

32

Architect, zaakvoerder

03

KOEN GEUKENS

43

Regio Manager

05

KENNY VISKENS

29

Area Sales Manager

07

DAVY COOLS

39

Magazijnier

09

TIM SPOORMANS

22

Kok

11

FRANK VAN POPPEL

48

Bediende

12

HENDRIK SELS

48

Commercieel directeur

13

PHILIP KNAEPS

56

Huisarts

15

THIERRY VERSTRICHT

39

Dispatcher Transport

17

GUNTER SPAPEN

45

Arbeider

19

BENNY CLAES

50

Onderhoudstechnieker

22

HUGO CLAESSEN

61

Gepensioneerde

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is