N-VA Arendonk stelt haar vrouwelijke kandidaten voor : Vrouwen in actie !

Op 29 augustus 2012

N-VA Arendonk stelt haar vrouwelijke kandidaten voor:

VROUWEN IN ACTIE

11 sterke vrouwen sieren de lijst van N-VA Arendonk. Met uitzondering van An Hermans, huidig gemeenteraadslid, zijn het stuk voor stuk nieuwe gezichten in de Arendonkse politiek.

Op de tweede plaats staat Hilde Van der Vloedt. Hilde is 46 jaar, getrouwd met Filip Stouten en moeder van twee zonen. “Ik kies resoluut voor de N-VA omdat ik overtuigd ben dat het verhaal van de N-VA ook voor Arendonk verandering en vernieuwing betekent. Bovendien spreekt de aanpak van de N-VA mij enorm aan: recht voor de raap, zeggen waar het op staat, voet bij stuk houden en doen wat je zegt. ” verteld Hilde.

Als lijstduwer presenteren we Simonne Van Camfort, vrouw van voormalig CVP-schepen Jean Huybrechts. Simonne is vandaag de dag gepensioneerd, maar heeft steeds in de voor- en naschoolse kinderopvang van basisschool Sint-Clara gewerkt. “De N-VA is een warme en sociale partij die er is voor alle Vlamingen en voor alle Arendonkenaren,” zegt Simonne. “Ik wil in de eerste plaats de jonge en enthousiaste groep, met in het bijzonder onze lijsttrekker Kristof Hendrickx, ten volle steunen vanuit mijn positie als lijstduwer. Daarnaast wil ik mij inzetten om van Arendonk een warme en zorgzame gemeente te maken waar het goed is om te wonen, zowel voor jongeren als voor senioren.”

Onze vrouwelijke kandidaten zijn:

PLAATS

NAAM

LEEFTIJD

BEROEP

02

HILDE VAN DER VLOEDT

46

Administratief bediende

04

AN HERMANS

33

Leerkracht

06

KAREN WOESTENBORGHS

42

Vastgoedmakelaar

08

CHRISTEL CLAESSEN

43

Verpleegkundige

10

MARINA GYS

48

Productieplanner

14

INGRID VAN GORP

41

Arbeidster

16

CARLA VAN NOTEN

38

Arbeidster

18

HANNE ENGELS

29

Arbeidster

20

SOPHIE DILEN

29

Zelfstandige

21

ILSE ROBERT

36

Cipier

23

SIMONNE VAN CAMFORT

62

Gepensioneerde

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is